Teknoloji

Redmi Pad Pro ve POCO F6: Küresel Lansmana Hazır!

Endonezya’daki bir sertifikasyon platformunda iki yeni HyperOS cihazı tespit edildi. Bunlar Redmi Pad Pro ve POCO F6. Yaklaşan tablet ve akıllı telefonun en son görülmesi, yakın bir küresel lansmana işaret ediyor. Öyleyse bir göz atalım.

Redmi Pad Pro

Hatırlatmak gerekirse, Redmi Pad Pro markanın ana pazarı olan Çin’de çoktan tanıtılmıştı. Teknik özelliklerine ve özelliklerine ilişkin dökümümüze göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ancak Çin’deki lansmanının ardından FCC, Google Play Console, IMDA ve hatta SDPPI gibi diğer denizaşırı sertifikalarda da görüldü.

Redmi’nin güncel ürünü

Tablet, Redmi Pad Pro’nun yalnızca WiFi varyantına ait olan 2405CRPFDG model numarasıyla görüldü. Bu tablet ilk olarak 12.1 inç IPS LCD ekran, Snapdragon 7s Gen 2 SoC, 10,000mAh pil paketi ve daha fazlasıyla piyasaya sürüldü. Dolayısıyla küresel varyantın da aynı özelliklere sahip olmasını bekleyebiliriz.

POCO F6

SDPPI sertifikasyonunda görülen HyperOS destekli bir başka cihaz da POCO F6 idi. Cihaz 24069PC21G model numarası ile listelenmiştir. Redmi Pad Pro’ya benzer şekilde, POCO F6 da daha önce Çin’de piyasaya sürülmüştü, ancak farklı bir isim altında. POCO F6 yeniden markalanmış bir Redmi Turbo 3 olabilir.

SDPPI görüntüsü ayrıca bu akıllı telefon için küresel bir lansmanın da yakın olduğuna işaret ediyor. Daha önce Singapur’un IMDA sertifikasında da görülmüştü. Bilmeyenler için Redmi Turbo 3, Snapdragon 8s Gen 3, 6,67 inç 120Hz AMOLED ekran, 5000mAh pil paketi, 90W hızlı şarj ve 50MP ana kamera ile geldi. Yani bunlar POCO F6’da da geri dönüş yapabilir.

demirozuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tuzla evden eve nakliyat
Yenimahalle Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu